Twee voorstellingen op één avond

Drie Zusters (geïnspireerd door Tsjechov)

‘Naar Moskou, naar Moskou!’, zuchten Olga, Irina en Masja. Na de dood van hun vader, legerofficier in de provincie, verlangen ze hevig naar het meeslepende leven uit hun jeugd in de hoofdstad. Drie zusters, alleen met elkaar, gevangen in de schaduw van het verleden. Maar vertrekken zal niemand.  
 
Regisseur Stephan W. Zeedijk bewerkte Tsjechovs klassieker tot een eenakter over opgroeien en ouder worden. Het publiek ontmoet de ‘Drie Zusters’ in drie levensfasen, die elk weer andere uitdagingen blijken te geven.

Cast: Margreet Besems, Ottilie van Heusden, Adaja de Jong, Esri Marcus-Kisman, Tessa van Nieuwpoort, Marjan Oosting, Sandra Posthuma, Diana Roeg, Margriet Trausel, Erik Zomervrucht

 

Airmiles (Frank Houtappels)

Jaren ’90. De woonkamer van een doodnormaal gezin. Nou ja, doodnormaal… Een dochter met een vuile bek, een zoon met elektronisch huisarrest en een vader met een ietwat louche zaak. En moeder? Die spaart verwoed airmiles. En voelt zich ongelukkig. Zo ongelukkig dat ze een plan heeft bedacht. Haar man en kinderen weten nog van niks.

Regie: Geertruida Rijkx

Cast: Lucia Banus, Janne Monster, Sandra Müller, Inger Wunderink-Seits

 

Speeldata: 24 en 25 november & 9 december om 20.00 uur; 26 november en 10 december om 14.00 uur

 

Reserveer nu je kaarten door op de reserveerknop te klikken